Logo Beachvolleybal

 

 

Megchels Beachvolleybaltoernooi

 

 

 

 

 

Het Megchels Beachvolleybaltoernooi wordt op zaterdag 13 juli voor de 10e keer gehouden op het Oranjeplein te Megchelen.

 

Een organisatie van 7 enthousiaste Megchelsen, heeft een aantal jaar geleden de koppen bij elkaar gestoken en een leuk en sportief evenement op de kaart weten te zetten. Inmiddels wordt dit toernooi alweer voor de tiende keer, met veel plezier georganiseerd. 

 

Evenals voorgaande jaren begint om 14.00 uur het beachvolleybaltoernooi. De finale wordt omstreeks 19.00 uur gespeeld. Op 3 speelvelden spelen 24 teams. Zo’n 125 volleyballers slaan een balletje en zetten hun beste beentje voor in het zand. De deelnemende teams strijden niet alleen om de eer, het winnende team mag ook de felbegeerde schaal mee naar huis nemen. De presentatie van het toernooi wordt verzorgd door Nick Gries, beter bekend als DJ NIXX. Na de finale zal hij ook weer de muzikale ondersteuning verzorgen. 


Op zondag worden de beachvolleybalvelden omgetoverd tot de ‘grootste zandbak van Megchelen’. Alle kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s kunnen vanaf 14.00 uur genieten van deze jaarlijks terugkerende traditie.

Facebook logo

 

Volg ons ook op Facebook 'Megchels Beachvolleybaltoernooi'.